Rudimental пуснаха свежото клубно парче "Stigawana"

Rudimental обединиха усилията си с The Martinez Brothers за свежото клубно парче "Stigawana".
 
Сингълът ще е част от нов кратък албум от 5 парчета на Rudimental, планиран да излезе през юли. Целта на сингъла  "Stigawana" е да озвучи дансинга, като е пълен със солиден груув и перкусии, както и с омагьосващите вокали, които са изпети на езика Chichewa от изпълнителката от Малави Faith Mussa - и гладки китарни акорди. 
 
Слушайте "Stigawana" в Spotify | Xplore Music | Apple Music | Deezer
 
Faith първоначално е поканена в студиото на Rudimental, след като Piers присъства на удно от неговите концерти в Лондон през 2018, където групата записва парче за неговия предстоящ албум през компанията Beating Heart. Вокалите, записани през този ден, се оказват перфектното допълнение към колаборация, върху която групата работи с The Martinez Brothers по-рано през годината – и така се ражда "Stigawana". 
 
Маркирайки второто съвместно издание на Rudimental с The Martinez Brothers след сингъла от 2017 "No Fear", "Stigawana" е вълнуваща опора на препълнени сезони в Ibiza и за двете групи; Rudimental са домакини на Ibiza Rock sвсеки четвъртък (от 4 юли до 29 август), а The Martinez Brothers току-що обявиха серия от партита за лейбъла Cuttin' Headz в DC10 през юни, август и септември.

Свързани новини

DJ-ят и британците с нов проект

07.02.2024

Нов сингъл от Rudimental

17.08.2021

Rudimental с нов сингъл

21.07.2021

Rudimental с нов албум и сингъл

18.06.2021

Rudimental с нов сингъл и звучене

14.12.2020


flash