Графа обяви първия си концерт на стадион

Владимир Ампов-Графа и шоуто му излизат извън пределите на концертните зали. Изпълнителят ще работи цяла година върху концерта си на стадион "Българска армия". Датата е 10 юни 2020, а билетите вече са в продажба.
 
Няма съмнение, че предстоящото събитие ще бъде изпипано до последния детайл в музикално отношение, ще отговаря на последните тенденции в сценичното представяне и ще поднесе много изненади и незабравими емоции за феновете на стадион "Българска армия". След серия от разпродадени турнета в цялата страна, две поредни дати в зала 1 на НДК и концерт в най-голямата ни зала „Арена Армеец", която едва събра всички, които искаха да чуят и видят неговото шоу, логичното продължение беше излизането на голяма сцена на открито, възможност която в цял свят предоставят спортните стадиони.
 
Борислав Бояджиев – Борче (барабани), Миро Иванов (китара), Васето Крумов (китара), Краси Тодоров (клавишни), Александър Обретенов (бас китара), Венци Трифонов (кларинет, саксофон и др.) и вокалното трио LaTiDа са музикантите, с които Графа споделя големите сцени и които са доказали, че освен перфектни професионалисти са хора, които безрезервно се раздават и печелят сърцата на публиката.
 
За концерта си на 10 юни 2020 Графа споделя: "Да пея на открито пред десетки хиляди ще е комбинация от споделената музикална емоция, усещане за свобода и обща енергия. Публиката на концертите ми е най-големият катализатор и причина за техния успех. Преди дни се разходих по терена на стадион "Българска Армия" – красиво място в сърцето на Борисовата градина, обградено от зеленина. Веднага си го представих във вечерта на концерта. Благодарение на всички, които застанаха зад организацията и ни подкрепиха, сме готови да стартираме подготовката за 10 юни 2020 сега."
 
Новината за голямото събитие идва заедно с излизането на новия студиен албум на музиканта Страничен наблюдател. Очаква се на концерта на "Българска армия" Графа да изпълни най-големите си хитове и песни от новия албум. Феновете, които искат да гарантират най-доброто си местоположение на стадиона, вече могат да запазят своето място в мрежата на Eventim, а цените на билетите са от 25 до 60 лв.

Свързани новини

Пет града в страната посрещат Графа

27.02.2024

Графа пуска големия си концерт на филм

08.02.2024

Графа отблизо

23.11.2023

Графа с ново видео

19.10.2023

Звездата смая десетките хиляди фенове

02.10.2023


flash