Глобален успех за новия албум на Maluma

11:11, новият албум на суперзвездата на латино музиката Maluma е сред най-успешните проекти на годината до момента! Заедно с премиерата на 11:11 стартира и световното турне на певеца в Латинска Америка с концерт в Мексико, а месец по-късно започва и европейската обиколка на звездата. В турнето е включена и страната ни като Maluma ще изнесе първия си концерт в България на 10 юли в Арена Армеец - София.
 
В подкрепа на новия албум и турнето, документален филм за живота и кариерата на Maluma излезе в официалния канал на артиста в YouTube. Филмът, озаглавен "What I was, What I am, What I Will Be" и с продължителност над 60 минути, проследява всички етапи в кариерата на певеца: от първите професионални стъпки на сцената до статуса му на супер звезда, бекстейдж кадри, моменти от личния му живот, редица интервюта както с него, така и с част от екипа му. До момента, филмът има над 3 милиона гледания.
 
11: 11 е #1 в класацията на Билборд - Top Latin Album като албумът стана второто най-продавано заглавие в САЩ за годината до сега ; албумът оглави и другия латино чарт на Билборд за албуми - #1 Latin Rhythm Album. 
 
11:11, който е четвъртият студиен албум на Maluma, стана #1 в официалната класация на Испания за продажба на физически носители и зае 5-то място в стрийминг чарта на страната. Той оглави класациите на Колумбия, Мексико и Аржентина, дебютира на #2 място в Швейцария и в Топ 5 на редица европейски страни. В дигиталните платформи песните от 11:11 са абсолютен феномен с над 1.5 милиарда стрийминга в световен мащаб!! Албумът генерира средно по 98 милиона слушания седмично. 11:11 е вече с двойно платинен статус в САЩ, платинен в Колумбия и златен в Мексико. 
 
Песните от албума са включени в над 1320 плейлисти в платформите за стрийминг. Maluma е сред 50-те най-слушани артисти в Spotify глобално и заема 14-то място в класацията на YouTube за най-гледани изпълнители.
 
11:11 е първият албум на Maluma след проекта F.A.M.E. (2018). 11:11 съдържа 16 нови песни и включва колаборации с някои от най-големите имена в музикалната индустрия, сред които кралицата на поп музиката – Madonna, Ricky Martin, Ozuna, Nicky Jam, Zion & Lennox, хип хоп звездата Ty Dolla Sign и други.
 
Пилотният сингъл от предстоящия албум на Maluma, озаглавен HP, вече е глобален хит със средено 15 милиона стрийминга на седмица и с над  247 милиона гледания в канала на аритста в YouTube!  
 
11:11 - съдържание:
1.    "11 PM"          
2.    "HP"   
3.    "No Se Me Quita" (featuring Ricky Martin)             
4.    "Dispuesto" (featuring Ozuna)          
5.    "No Puedo Olvidarte" (featuring Nicky Jam)             
6.    "Me Enamoré de Ti"             
7.    "Extrañándote" (featuring Zion & Lennox)             
8.    "Shhh (Calla')"             
9.    "Dinero Tiene Cualquiera"             
10.    "Soltera" (featuring Madonna)             
11.    "Te Quiero"             
12.    "Instinto Natural" (featuring Sech)             
13.    "Tu Vecina" (featuring Ty Dolla Sign)     
14.    "La Flaca" (featuring Chencho)             
15.    "Puesto Pa' Ti" (featuring Farina)          
16.    "Déjale Saber"
 
Почитателите на Maluma ще имат възможността тази година да пеят и танцуват заедно с него по време на концертите му от предстоящото световно турне "11:11 World Tour". За огромна радост на всички български фенове на латино звездата, турнето включва и България, като Maluma ще изнесе първия си концерт пред родна публика на 10 юли в зала "Арена Армеец", София. Билетите са вече в продажба на eventim.bg.

Свързани новини

Горещи страсти посред зима

08.12.2023

Предмети продължават да летят

26.09.2023

Maluma в нова колаборация

03.08.2023

Maluma и Адам Левин в гореща колаборация

21.10.2022

Maluma с нова любов в "Junio"

12.10.2022


flash