Продуцент на Sia и Bryan Adams записва с DARA в Лондон

Трета международна колаборация за DARA – след два успешни проекта с румънския продуцент Monoir и един с гръцките топ диджеи Livin R и Noisy, изпълнителката разширява творческия си периметър извън Балканите с покана за запис от базирания в Лондон продуцент Yoad Nevo. Британецът с еврейски корени е сред най-влиятелните музикални продуценти и звукоинженери на Острова, а под негова опека част от най-големите си хитове създават Bryan Adams, Sia, Pet Shop Boys и женски супер банди като Sugababes и Girls Aloud. 
 
Yoad Nevo забелязва DARA за първи път във видеото към песента й "My Time". Впечатлен от гласа и визията й, той се свързва с продуцентите й с покана за звукозаписна сесия  в елитния му студиен комплекс в Лондон. За престоя на българската изпълнителка, Nevo организира цял екип, който да пише песни специално за нея. "DARA има страхотен тембър и енергия. В момента, в който я чух и видях, реших, че трябва да намеря начин да се срещнем и да направим нещо заедно. Обичам да подкрепям млади супер талантливи хора", споделя Yoad Nevo.
 
Извън списъка от носители на "Грами", творческото портфолио на Yoad включва смесване на парчета за фронтмена на Depeche Mode Dave Gahan, поп машината Duran Duran и диктатори на клубния саунд като Air и Goldfrap. Nevo е сред създателите и на "Мurder on the Dancefloor", с която Sophie Ellis-Bextor оглави денс чартовете в Европа.

Свързани новини

Чуй DARA и новата ѝ "Mamacita"

09.09.2020

DARA с дръзко видео към "Ай Ай"

03.07.2020

DARA дава заявка за летен хит

26.06.2020

DARA пусна видеото към "Ella Ella"

21.11.2019

DARA с нова песен

14.11.2019

Коментари


flash