Търси в сайта...

Лео, Играта и Моисей пуснаха ново лятно парче - "Bye, Bye" (видео)

Два месеца след като дадоха старт на лятото с парчето "Сладките й устни", което събра близо 200 000 гледания, Лео и Моисей отново се хвърлят в горещите, плажни емоции, но този път с Играта. Тримата заформиха супер свежа песен, която се казва "Bye, Bye".
 
 
Текстът на новото парче, което направи премиерата си на 7 юни и за по-малко пот 12 часа събра 15 000 гледания, е дело изцяло на Ивайло Иванов-Играта, а аранжиментът отново е поверен на човека, който стои зад всеки техен хит - Бате Пешо.
 
За видеото на лятната песен, Лео, Играта и Моисей работят по изпитаната формула на успеха с Радостин Събев-Шошо, с когото прекараха два фантастични дни на някои от най-красивите места в Гърция. За целта на продукцията бяха наети две луксозни къщи край морето, а горещите страсти се нажежават до червено от трите красиви момичета, които разхождат знойни тела пред камера. 
 
"Всъщност парчето не е за сбогуване, а точно обратното. Пее се "Не съм от тия дето казват "Bye, Bye", т.е. продължаваме си в нашата линия, на момчета, който не свалят момичета за една вечер", с усмивка обяснява Играта.
 
Това е второто поредно парче, в което Лео като продуцент кани приятеля си Моисей. "Винаги сме харесвали и уважавали Моисей като артист и сега искаме да му подадем ръка, в момент, в който той иска да си възроди кариерата", заявява италианецът.

Свързани новини

Играта показва друго лице в "Ярък цвят"

21.05.2020

Моисей с нова песен - "Гласът На Народа"

11.03.2020

Моисей c нова песен и видео

04.02.2020

Део, Лео и Мойсей - "Сладките й устни"

10.04.2019

Моисей и Симон - "В съня ми"

10.10.2018

Коментари


flash