Валентина и Боби Ваклинов представиха дуета си "Луда" (видео)

"Луда" е българската версия на вечния хит на Pachanga "Loco". Вариантът на Валентина е записан след официалното одобрение от страна на създателите. "Преговорите се случиха благодарение на Камен Спасов, който като един класически гуру на музикалния шоубизнес много бързо асоциира идеята ми за силен летен хит с този на Pachanga", разказва Валентина. "Свърза се с тях, представи проекта и се заехме с реализацията." 
 
 
След като чуват демото, правоносителите на песента много бързо дават своето позитивно "да" и "Луда" започва да се пече на местна почва под режисурата на Стефан Маринов, аранжимента на Георги Желев, миксирането на Мага Алиев и палавия текст на Монти и Боби Ваклинов, който е и в "главната мъжка роля" в песента. 
 
Валентина неслучайно се спира на телевизионния водещ за партньор в проекта. Боби Ваклинов, когото зрителите познават като атрактивен шоумен, но и сериозен журналист, вече е популярен и в амплоато си на рапър. Двамата признават, че се чувстват чудесно заедно, като Валентина харесва в него излъчването на мачо, съчетано със слънчевия характер и позитивно послание в римите му, а Боби открива в нея перфектния професионалист. 
 
Валентина завършва езикова гимназия с немски и английски език. В момента изучава испански, защото страшно "си пада" по мелодиката на езика. Валентина е изпълнител и модел. Обича да танцува в школата на балет NOVA. Освен с танци релаксира и скицирайки рисунки с молив - не ги показва на никого - те са запазени само за нея. В момента е част от "Криско и Филхармонията" и може да тръгнете по следите й във всяка точка на турнето. До края на годината излиза филм с нейно участие в главната женска роля. Под режисурата на Явор Петков Валентина ще пресъздаде онази тръпка, която се събужда, когато срещнеш нова любов.
 
Боби е завършил телевизионна журналистика и продуцентство в Софийския университет. Пази ревниво личния си живот, но феновете му знаят, че сърцето му е трайно заето. Боби е страстен почитател на книгите, любимият му автор е Михаил Булгаков. За зрителите Ваклинов е популярен като повелител на "Златния скункс" в шоуто "Господари на ефира". Но паралелно с телевизионните си изяви слушателите вече са наясно и с музикалната му кариера. Песента му от края на 2017, "Сомнамбул", е със специалното участие на актрисата и модел Диляна Попова в клипа към нея. В началото на януари 2019 Боби представи следващото си парче - "Оригами", в което, за разлика от по-лиричното "Сомнамбул", залага на парти звучене в най-добрите традиции на urban pop-a. 

Свързани новини

"Боби Ваклинов в рими", еп. 45

05.03.2020

"Боби Ваклинов в рими", еп. 44

27.02.2020

"Боби Ваклинов в рими", еп. 43

14.02.2020

"Боби Ваклинов в рими", еп. 42

12.02.2020

"Боби Ваклинов в рими", еп. 41

06.02.2020

Коментари


flash