Наближава третото издание на фестивала One Love Tour

За трета поредна година градове от България и Македония ще бъдат домакини на фестивала One Love Tour. 
 
Организатори са продуцентите от "Междинна станция" - Андрей Арнаудов и Иван Христов, и македонските им партньори от "Иноватива груп" - Саня Николич-Маринкович и Марко Маринкович-Слаткаристика. Целта на съвместния проект е да обедини хората от двете страни, защото музиката сближава поколения и хора, отделени от граници.
 
Стартът на фестивала ще бъде даден на 20 юли в Банско, а следващите дати са: 15 август –Струмица, 25 август– Крива Паланка, 7 септември– Бургас, 14 септември– Варна, 21 септември– Скопие и финалът на 5 октомври в Стара Загора.
 
Програмата във всеки един от дните на фестивала ще включва много и разнообразни по тематика събития. Водени от идеята да възродят и запазят традициите, по време на фестивала ще бъде изградена "Алея на занаятите". На нея посетителите ще могат да се запознаят с древни занаяти, характерни за съответния регион.
 
И тази година ще бъде изградена "Арена на дуелите", която ще даде възможност на малки и големи да изпитат емоцията от най-българския телевизионен риалити формат Фермата. Специално участие ще вземат Димитър Господинов и участници от предишни сезони на предаването, които ще организират игри с всички желаещи и ще раздават награди.
 
Кулминацията ще бъдат вечерните концерти с участието български и македонски звезди с едни от най–големите си хитове – Графа, Слаткаристика, Михаела Филева, Орлин Горанов, Next time и много други. 
 
Амбицията на организаторите е с всяка следваща година градовете, участниците и публиката да стават все повече. One Love Tour – един фестивал, две държави, седем града и хиляди фенове.
 
Входът за всички събития от фестивала е безплатен.

Свързани новини



flash