Търси в сайта...

Новият албум на Maluma излиза тази седмица

Колумбийската суперзвезда Maluma официално обяви голямата новина в инстаграм профила си – нов албум и световно турне! Изпълнителят разкри, че на 17 май излиза дългоочакваният му нов студиен проект, озаглавен 11:11. Албумът излиза у нас в деня на световната премиера от Вирджиния Рекърдс/Sony Music.
 
 
11:11 е първият албум на Maluma след F.A.M.E. (2018) и съдържа 16 нови песни, включително колаборации с някои от най-големите имена в музикалната индустрия – Madonna Рики Мартин, Ozuna, Nicky Jam, Zion & Lennox, хип хоп звездата Ty Dolla Sign и други. Някои от тях веднага реагираха в профилите си в социалните мрежи след излизането на новината като Madonna, J Balvin, Ty Dolla Sign и Ricky Martin, който написа "Mucho éxito brother!". 
 
Новината за новия албум на изпълнителя на световния хит "Mala Mía" идва броени дни след световната премиера на общата песен на Maluma и Madonna - "Medellín", на сцената на Billboard Music Awards 2019. Песента е от предстоящия нов албум на певицата, а изпълнението на наградите беше повече от впечатляващо в комбинация от артистично майсторство, хореография и холограмни изображения.
 
 
В момента регетон звездата е сред най-стриймваните артисти в дигиталните платформи и на върха на класациите с последните си колаборации. Освен дуета с Madonna, Maluma участва в сингъла на латино певицата Becky G "La Respuesta", като видеото има над 30 милиона гледания и дебютира в Топ 10 на глобалния видео чарт на YouTube); и в песента "Hola Señorita" на френския изпълнител GIMS. 
 
Пилотният сингъл от предстоящия албум на Maluma, озаглавен "HP", вече е глобален хит със средено 15 милиона стрийминга на седмица и с над  247 милиона гледания в канала на аритста в YouTube!  
 
11:11 - съдържание:
1.    "11 PM"          
2.    "HP"   
3.    "No Se Me Quita" (feat. Ricky Martin)             
4.    "Dispuesto" (feat. Ozuna)          
5.    "No Puedo Olvidarte" (feat. Nicky Jam)             
6.    "Me Enamoré de Ti"             
7.    "Extrañándote" (feat. Zion & Lennox)             
8.    "Shhh (Calla')"             
9.    "Dinero Tiene Cualquiera"             
10.    "Soltera" (feat. Madonna)             
11.    "Te Quiero"             
12.    "Instinto Natural" (feat. Sech)             
13.    "Tu Vecina" (feat. Ty Dolla Sign)     
14.    "La Flaca" (feat. Chencho)             
15.    "Puesto Pa' Ti" (feat. Farina)          
16.    "Déjale Saber"
 
Почитателите на Maluma ще имат възможността тази година да пеят и танцуват заедно с него по време на концертите му от предстоящото световно турне "11:11 World Tour". За огромна радост на всички български фенове на латино звездата, турнето включва и България като Maluma ще изнесе първия си концерт пред родна публика на 10 юли в зала "Арена Армеец", София.

Свързани новини

Горещи страсти посред зима

08.12.2023

Предмети продължават да летят

26.09.2023

Maluma в нова колаборация

03.08.2023

Maluma и Адам Левин в гореща колаборация

21.10.2022

Maluma с нова любов в "Junio"

12.10.2022


flash