Justin Bieber: "Eminem не разбира съвременния рап"

Младият поп певец Justin Bieber заяви, че американският рапър Eminem "не разбира" новото поколение рапъри, съобщи avtora.com.
 
Изявлението на Bieber идва в отговор на песента на Eminem "The Ringer" от албума му Kamikaze. В нея белият рапър се подиграва младите си колеги, чиито текстове според него твърде много си приличат, поради което и никой не се вслушва в посланията им.
 
С "The Ringer" Eminem критикува най-ярките представители на "мъмбъл" рап жанра в момента (песни, в които текстът е изпят толкова неясно, че е неразбираем, като ломотене), като Lil Pump, Machine Gun Kelly и Lil Xan, сравнявайки ги с Kendrick Lamar, J. Cole и Big Sean. Освен това той им се надсмива, че в римите им са посветени основно на скъпи вещи и момичета. "На мен ми харесва новото рап поколение, той просто не го разбира", написа Bieber в опит да защити младите си колеги от нападките на рап ветерана.
 
Kamikaze е десетият албум на Eminem. Той излезе ненадейно през есента на 2018 и предизвика същински фурор, защото феновете му не очакваха нов албум толкова скоро след излезлия преди броени месеци Revival. Почти всички песни, включени в Kamikaze, осмиват различни хора, включително и президента на САЩ Доналд Тръмп.

Свързани новини

Излезе Curtain Call 2

08.08.2022

Eminem с best of албум

12.07.2022

Eminem с юбилейно издание

01.06.2022

#FreshNewMusic тази седмица

08.04.2022

Eminem с ново признание

03.02.2022


flash