Търси в сайта...

Ofenbach пуснаха едноименния си мини албум и новия сингъл "Rock It" (видео)

575 милиона слушания в цял свят и над 260 милиона гледания в YouTube в период от две години – това е невероятната история на електро-рок дуото от Париж Ofenbach.
 
 
Само на по 24 години, Ofenbach са вече отличаващо се име в нарастващата deep house сцена, но освен електро, в звука им чуваме влияния от рок и фолк музиката. Това си личи най-вече от хита им "Be Mine", който разби класациите и отчете над 300 милиона слушания, последван от сингъла "Katchi", който зае първа позиция в Shazam Dance Worldwide Chart и остана на това място в продължение на 14 седмици. 
 
След като дуото обиколи целия свят през последните две години, сега се завръща, за да издаде едноименния си мини-албум. В него са включени хитовете "Be Mine", "Katchi" и "Paradise", пет чисто нови записа, някои от които са с участията на Portugal The Man и The Bamboos, както и най-новия сингъл на изпълнителите – "Rock It".
 
За най-новия си запис "Rock It" дуото споделя: "Тази песен, с изнесените си бас линии, за нас е директно продължение на "Be Mine". Тя е смесица от рок и денс, микс между органичния звук и електрониката. Нашето желание беше да носи енергията на клубен запис, докато съдържа в себе си и част от душата на рок музиката. Създадохме този сингъл по начина, по който бихме го направили, когато бяхме на 13 години: в мазето на César, заедно с Dorian – когато той правеше вокалните линии и партиите на китара, а César – бек вокалите и частите на кийборд."

Свързани новини

Ofenbach показаха видеото на "Insane"

19.12.2019

Ofenbach се завръщат с нова песен

18.11.2019

Ofenbach - "Party"

02.04.2018

Ofenbach - "Katchi"

31.08.2017

Коментари


flash