Графа представя на живо "Последната песен" (видео)

Графа ще излезе на на сцената на Sofia Live Club на 12-ти април със своя бенд - Борислав Бояджиев – Борче, Венци Трифонов, Миро Иванов, Краси Тодоров, Сашо Обретенов и Васето Крумов. Билетите в предварителна продажба са в мрежата на Evemtim на цена от 20 лв, а на място и в деня на събитието – 25 лв.
 
 
Феновете ще усетят страхотната атмосфера, която Графа и неговите музиканти създават на всеки концерт. Те ще представят на живо и най-новия и специален сингъл - "Последната песен", който излезе в средата на март. Песента е с много лично значение за Графа и докосна почитателите му още с премиерата си. "Последната песен" се радва на голям интерес в интернет пространството и е сред най-излъчваните в телевизионния ефир.
 
В момента Графа работи върху новия си албум, който ще излезе през юни, но не спира с концертите си в цялата страна. На 15 април е в Благоевград, на 16 април в Габрово, на 23 април в Свиленград. През есента турнето продължава в Шумен, Русе, Казанлък, Смолян  и др. За повече информация следете профилите му в социалните мрежи. 

Свързани новини

Графа показва класа в новото си видео

04.03.2020

Графа снима красива актриса в нов клип

03.12.2019

Графа с концерти в шест български града

30.09.2019

Графа и Белослава с ново видео

28.06.2019

Графа обяви първия си концерт на стадион

13.06.2019

Коментари


flash