Céline Dion анонсира световно турне и нов англоезичен албум

Céline Dion анонсира днес предстоящото си световно турне, озаглавено "Courage World Tour", което ще стартира през есента на 2019. Поп иконата направи съобщението по време на специално събитие, състояло се в Лос Анжелис, на който беше прожектиран кратък видеоклип, проследяващ забележителното й шоу в Лас Вагас. 
 
След края на видеото, певицата изненада публиката с новината за "Courage World Tour", което е първото й турне в САЩ от 10 години насам. На сцената звездата представи селекция от най-големите си хитове, а събитието завърши с неочаквана фен среща, на която Селин Dion отговаряше на въпроси от публиката и медиите в залата. Можеш да гледаш запис на цялото събитие тук.
 
"Изключително съм благодарна на всички фенове, които посетиха шоуто ми в Лас Вегас през последните 16 години. Много съм развълнувана от възможността да създам изцяло нов спектакъл, който да представя на почитателите си не само в Северна Америка, но и по целия свят, както и от работота по предстоящия си албум, който ще излезе по-късно тази година", сподели на срещата Селин Dion.
 
"Courage World Tour" стартира на 18 септември в Квебек и към момента включва 50 града в САЩ и Канада.  

Свързани новини

Céline Dion се завърна с три нови песни

19.09.2019

Céline Dion - “Flying On My Own”

11.06.2019

Правят филм за живота на Céline Dion

18.02.2019

Топ 10 на най-скъпоплатените певици

22.11.2018

Céline Dion - "Ashes"

04.05.2018

Коментари


flash