Търси в сайта...

Глем рап и техно в клуб Music Jam

Разнообразна програма, отново с рок, денс и техно акценти, ни предлага и в третата седмица от отварянето си най-новият столичен музикален клуб Music Jam.  
 
На 11 април, четвъртък, на сцената ще се качи интересната френска банда Reaven, която феновете помнят от фестивала Hills of Rock. Квартетът се определя за нещо като "глем попрок с провокативни електро нюанси", а историята им е класическа - четирима приятели, започнали да свирят заедно в гимназията и стигнали последователно до баровете, клубовете и фестивалите на родна Франция и цяла Европа. През 2018 те обикалят 8 страни в Европа с повече от 40 концерта, а през тази година са пак на път - с нови песни, ново турне и чисто ново шоу! Още топлият им албум се казва Unbreakable. 
 
Петъчната нощ на 12 април ще е посветена на техното с музикалното събитие Tech to Techno, което обединява популярните клубни стилове - от динамичен вокален House, през Tech House, до интелигентно Techno. Феновете ще чуят добре познати имена от родната сцена в основната зала и млади, доказали се вече таланти от новото поколение в широк спектър от жанрове. 
 
Диджейските лайнъпи са разделени на 2:
Main room 
11:30 YORY 
01:30 Pacho
03:00 Shoto
04:30 Shosho
 
Bar room
11:00 Peter Petkov
12:30 Alesio Bianchi
02:00 Dimenzo
03:30 Emiliyan Ivanov
 
В събота, 13 април, в клуба пък ще се вихри още един ветеран от 90-те, който не намалява темпото - британският рапър Ice MC, известен с хитове като "Take Away the Colour", "Think About the Way" и най-вече - "It's a Rainy Day." Ice MC се прочу като пионер в смесването на жанра Eurodance с рапиране в raggamuffin стил и дамски хорови вокали. Ice MC е и успешен художник, и продава успешно картините си в интернет, така че прави музиката си основно за удоволствие, което бързо заразява и публиката.
 
Билетите за събитията от третата седмица на Music Jam, са в продажба от днес и могат да бъдат закупени от мрежата на Ивентим, както и онлайн на eventim.bg, офиса на Sofia Music Enterprises и касата на клуба.

Свързани новини

Наслади се на лятото с Jacobs Ice Camp

21.07.2020

IQOS - изделие с модифициран риск

08.07.2020

LUCY Fashion с OUTLET в София

07.07.2020

Тотален re-Fresh с Hill Clinic!

15.06.2020

Дермодрин срещу силен сърбеж

01.06.2020

Коментари


flash