Dynoro и Ina Wroldsen представиха новия си общ сингъл "Obsessed" (видео)

Dynoro и Ina Wroldsen ни предлагат заразителна и прилепчива мелодия, която води до музикално пристрастяване, независимо, че песента е посветена на тъмната страна в любовните отношения: обсебването и последствията от него, неочаквани, нездравословни и страшни. 
 
 
Ina Wroldsen е един от най-интересните артисти и композитори на съвременната норвежка поп сцена и носител на националната музикални награда за "Най-успешна изпълнителка за 2018 година". Тя е съавтор и записва вокалите в глобалния хит "How Deep Is Your Love"  на DJ в света #1 - Calvin Harris. Ina Wroldsen е автор на музиката и впечатляващия текст в песента "Obsessed", за която казва: "Това е различен вид любовна песен, посветена на момента, в който осъзнаваме, че любовта от щастлива и здрава връзка, се е превърнала в обсесивно и мъчително състояние. Написах песента в търсене на дълбоките и тъмни страни на нашата природа". 
 
Реализирането на песента с правилната за нея аудио продукция и аранжимент е изключително важно. До момента Ina Wroldsen има издадени проекти с редица артисти, сред които Clean Bandit и Jax Jones, но кани нашумелия млад DJ и артист – Dynoro. "Dynoro направи невероятен аранжимент и добави към продукцията небходимата меланхолия и пулс. Мисля, че той е сред най-интригуващите и талантливи млади лица на сцената в момента. Когато чух Dynoro за първи път, знаех, че това е нов и безкомпромисен артист", споделя Ina Wroldsen.
 
Освен наелектризиращия си музикален стил, 19-годишният DJ и продуцент от Литва продължава да е пълна мистерия за публиката. Той завладя световните чартове в Spotify и еърплей класациите буквално от нищото. Дебютният му сингъл "In My Mind" (2018) стана #1 в  Spotify, Apple Music и Shazam в 13 държави; оглави глобалната класация на Shazam в продължение на осем седмици; застана на #1 в официалната класация на Германия в продължение на ТРИ месеца и се превърна в най-успешната песен в страната за 2018-та година; #1 в денс радио чарта на САЩ и #5 в британската сингъл класация. 
 
Списание Billboard постави песента "In My Mind" в списъка на "Най-добрите 30 Best Dance/Electronic песни". На дигиталния фронт, "In My Mind" има изумителните 530 милиона стрийминга и 3.2 милиона продадени копия. 

Свързани новини

Ina Wroldsen - "Favela"

28.08.2018

Ina Wroldsen - "Remember Me"

16.05.2018


flash