Търси в сайта...

Deep Zone откриват сезона с новата си песен "Българка" (видео)

Deep Zone Project се завръща в обновен състав и открива новия музикален сезон с ново видео и послание. 
 
В центъра на новия си проект Deep Zone поставят българката и нейната натурална, уникална красота. "Неслучайно в текста се казва: Ако видиш някъде по света красива жена, проговори ѝ на български" - споделя Дидо, фронтменът на Deep Zone, и добавя, че "Българка" е завършена още миналата година, но групата нарочно забавя промоцията. 
 
"Направихме няколко песни, които да включим в селекцията си за 2019 и се колебаехме с коя да стреляме в началото", разказва китаристът на групата Danny Dimitroff. "Представихме тестово "Българка" на публиката по време на турнето ни в САЩ и… песента още от първо чуване предизвика такъв възторг, че без да се колебаем, я определихме за водещия ни сингъл." 
 
 
Музиката на "Българка" е изцяло в разпознаваемия мелодичен денс на Deep Zone.  Енергията на проекта дотолкова завладява майсторката на рими Мариета Ангелова, че буквално за ден тя пише текста и го подава на групата в съвършен вариант. 
 
Ефектът на думите, силният момент с мотива от "Девойко мари хубава" и цялостното послание на "Българка" особено въздействат на очарователната Ева-Мария - нежната част е екипа на Deep Zone. Тя признава, че до момента не се е вълнувала така и едва сдържа сълзите си, когато за пръв път прави вокалите.  
 
Режисьорът Bashmotion завежда екипа в Националната художествена галерия, която за пръв път затваря за ден, за да може Deep Zone да заснемат видеото си там. Ефектът на достолепната сграда е подсилен от специалното участие на "златната грация" Радина Филипова. 
 
"Българка" е специалният подарък на Deep Zone към всички български жени по света по случай наближаващия 8 март.
 
"Българка" отбелязва и 20 години на сцената на Deep Zone Project. По този повод групата тръгва на клубно турне из страната с най-новото си лайф шоу и актуален състав: DJ Dian Solo, Ева Мария (вокал) и Danny Dimitroff (китара). Партитата ще представят по различен начин чисто нови песни и ремикси, есенция от всички авторски хитове на Deep Zone и нови версии на златни български и световни песни. 

Свързани новини

Първото БГ видео, изцяло направено с ИИ

11.04.2024

DEEP ZONE Project отвъд океана

02.11.2023

DEEP ZONE Project в нова колаборация

29.06.2023

Deep Zone Project с нов летен хит

18.05.2023

Етно и електроника от DJ Dian Solo

28.10.2021


flash