100 Kила за жената до себе си: "Тя е най-специалната!"

100 Кила, нa когото само след месец предстои турне в САЩ, е от малкото родни звезди, които не афишират публично любовните си отношения.
 
Той обаче съвсем не е в отбора на ергените - до себе си има жена, официална половинка, за която хип-хоп изпълнителят сподели в ексклузивно интервю зa списание Umbrella Bar Magazine, че е човекът, на когото до голяма степен дължи градивната си промяна към по-стойностен и здравословен начин на живот.
 
Също така откровено споделя: "Да, това е така и наистина ужасно много държа на жената до себе си, която адски много уважавам и зачитам, и се надявам да й го показвам всеки един ден, че тя е най-специалната жена за мен!" 
 
Категоричен е, че никога и по никакъв повод не са коментирали темата "брак", но се чувства готов да стане баща, когато Бог реши и с колкото деца го дари. А на въпроса какво семейство мечтае да изгради, 100 Кила с нескрита емоция отговаря: "Семейството, което искам да изградя, е едно сплотено семейство, което има вяра в себе си, изпълнено с огромна любов и на всяка цена ще се стремя да не създам семейство на разведени родители, от каквото бях аз самият."

Свързани новини



flash