Търси в сайта...

"Нова страница" показва красивия музикален свят на Михаела Филева (видео)

Изящната Михаела Филева разкрива още страни на музикалния си талант в новия сингъл "Нова страница". Едноименната песен от втория й албум вече е филмирана.
 
"Написах "Нова страница" на един дъх, буквално за няколко часа, седнала на пианото. Текстът и музиката са много емоционални, затова и заложих на семпъл аранжимент - само глас и пиано. Песента е заглавната от втория ми албум, което я прави още по-специална. Благодаря на Бойко Щонов за невероятното видео, което създаде за нея", споделя магнетичната певица. 
 
 
Режисьорът Бойко Щонов допълва: "Михаела ме вдъхнови да покажем как това, което дълго търсим, често се оказва скрито в самите нас. Свободата е най-прекрасното усещане, а ключът към нея е скрит вътре в нас. Само от нас зависи да го открием и да бъдем истински свободни. Именно за смелостта да избереш този път разказва видеото".
 
Новата 2019 се оказва следващата голяма крачка в кариерата на популярната изпълнителка. На 18 април й предстои първият самостоятелен концерт в Зала 1 на НДК. Билетите за него вече са в продажба, а местата в залата лека-полека започват да се запълват.
 
Съвсем скоро телевизионните зрители ще видят Михаела в ново амплоа. Тя се присъединява към звездния отбор на треньорите в шестото издание на "Гласът на България", което стартира на 24 февруари.

Свързани новини

Михаела Филева представи нов сингъл

20.02.2020

Михаела Филева - "Изгубени в Рая"

09.10.2019

Орлин Павлов и Михаела Филева с дует

18.09.2019

Михаела Филева тръгва на турне

11.09.2019

Михаела Филева и Орлин Павлов с дует

21.08.2019

Коментари


flash