Madonna подготвя турне-завръщане

Madonna се готви да се завърне на сцената със световно турне, уверява "The Sun". Кралицата на попа ще изпълни класическите си хитове, както и парчета от предстоящия си нов албум.
 
Източник твърди пред изданието, че 60-годишната легенда има грандиозни планове. “Madonna наистина няма търпение да изпълнява новата си музика и не се е скъпила изобщо при изготвянето на продукцията. Тя е тотален професионалист и винаги прави разбиващи шоута. Това ще бъде най-горещият билет в града ви”, уверява информаторът.
 
Майката на шест деца е решена и да покаже смайващата си фигура в редица ефектни сценични костюми. Madonna наскоро публикува поредица видеа, на които се вижда как тренира стъпки от 70-те, част от световното й турне "Rebel Heart" през 2015. “Намери средното положение..... а след това излез и ги разбий!” написа тя в Instagram, заедно с хаштага #2019, което именно породи спекулациите за ново турне.
 
През октомври тя разкри, че довършва своя 14-ти студиен албум, докато работи по козметична серия, наречена MDNA: “Довършвам албума си, който ще излезе следващата година. Да, измежду розовата вода и серумите, правя и музика. Не мога да си зарежа основната работа".
 
Турнето "Rebel Heart" започна през 2015 в подкрепа на едноименния й албум. Приключи година по-късно и генерира приход от над $169 милиона.

Свързани новини

Мадона издаде best of колекция

27.06.2022

Мадона пуска нов албум с ремикси

05.05.2022

Поп кралицата пак е сингъл

27.04.2022

Нов ремикс на "Frozen"

02.03.2022

Мадона режисира филм за себе си

17.02.2022


flash