Сантра представи клипа на "Целият свят" (видео)

След не съвсем кратка творческа и емоционална пауза Сантра зарадва почитателите си с нов проект, носещ многозначителното заглавие "Целият свят". Официалното представяне на видеото беше на 7 януари в You Tube. 
 
 
"За първи път ми се случва толкова дълго време да не пускам сингъл. Причината е, че аз винаги съм изразявала моите емоции чрез музиката, тя е най-универсалното изкуство, което ми дава възможност да го правя. Но чисто емоционално в този период не ми се случваше нищо, което да ме вдъхнови и което да почувствам достатъчно силно, че да мога да го вплета в музика. Този проект дойде, когато бях сама в личен план. Тогава се роди музиката и част от текста, който разказва не просто за връзката между мъж и жена, а за смисъла в нея. Подготвях го 5 месеца. Това е изображението на един момент в живота ми, когато не бях щастлива", коментира певицата.
 
Музиката на "Целият свят" е дело на Сантра, текстът е в съавторство с Лъчезар Стефанов 22G, а аранжиментът е на Димитър Лефтеров-Mitko Beats. Видеоклипът е заснет от режисьора Емануил Алберт на Маслен нос - най-източния ръкав на Странджа планина, вдаден навътре в морето.
 
Макар в цялата тази история и в цялата песен да има голяма доза тъга, Сантра споделя, че в момента е щастлива в личен план и с този проект, реализиран в началото на Новата година, поставя нов етап както в личностното, така и в творческото си развитие.

Свързани новини

Сантра и Choko се вихрят в ново видео

31.07.2020

Сантра и Dee пуснаха съвместен сингъл

28.02.2017

Сантра и Атанас Колев с Viber стикери

20.02.2017

Сантра и Емил Конрад - "Маскарад"

04.11.2016

Сантра и Атанас Колев - "В твоя чест"

21.05.2016

Коментари


flash