Търси в сайта...

Mark Ronson се завръща с нов сингъл с участието на Miley Cyrus (видео)

След поредицата от успешни колаборации през тази година, петкратният носител на наградата Grammy, Mark Ronson, се завръща с нов сингъл - "Nothing Breaks Like A Heart" с участието на Miley Cyrus. 
 
 
"Nothing Breaks Like A Heart" е написана от Ronson и Miley Cyrus заедно с Ilsey Juber, Thomas Brenneck, The Picard Brothers и Conor Rayne Syzmanski. Музикални продуценти на песента са Ronson и Picard Brothers, а допълнителната продукция е дело на Jamie XX. Сингълът е записан в прочутото студио в Малибу - "Shangri La". 
 
"Nothing Breaks Like A Heart" е първи официален сингъл от новия албум на Mark Ronson, който предстои да излезе през 2019.
 
Динамичното видео е заснето в Киев, Украйна под режисурата на творческия екип WAFLA (We Are From LA) с изпълнителен продуцент Romain Gravas (M.I.A, Jay-Z, Kanye West, Jamie XX), двукратен носител на видео музикалните награди на MTV в категорията "Най-добро видео". 
 
"Nothing Breaks Like A Heart" е първият поп сингъл на Mark Ronson като звукозаписен артист след парчето "Uptown Funk", което се превърна в културен и музикален феномен - спечели две награди Grammy, включително за "Запис на годината", видеото има над 3 милиарда гледания в YouTube, а сингълът беше на върха на класацията Billboard Hot 100 в продължение на 14 последователни седмици. "Uptown Funk" се превърна и в десетата песен в музикалната индустрия с диамантен статус на продажби, според статистиката на американската звукозаписна асоциация RIAA.

Свързани новини

#FreshNewMusic тази седмица

20.05.2022

#FreshNewMusic тази седмица

01.04.2022

Miley Cyrus с нов мъж

10.01.2022

Скандал между Kim и Miley?

07.01.2022

#FreshNewMusic (24-31.10.21)

01.11.2021


flash