200 автографа за най-бързите фенове на Мария Илиева

Албумът, събиращ най-големите хитове на Мария Илиева от началото на кариерата ѝ до днес излиза след по-малко от две седмици. Навръх рождения си ден певицата ще зарадва феновете си с дългоочакваната компилация. В социалните мрежи Мария показа за пръв път обложката му и разкри кои са 20-те сингъла в него.
 
 
Всичко - най-доброто от Мария Илиева е четвъртият студиен албум на певицата. "През годините събрах и доста сингли, които не са издавани до момента. Дойде време да ги споделя с всички, които обичат и осмислят музиката ми," разкрива Мария. 
 
 
От емблематичните "Лунен сън", "Нищо" и "Стерео стая", през колаборациите й "Alright" (с група ТЕ), "Крадена любов" и "Чуваш ли ме" (с Графа), "Видимо доволни" (с Криско), до най-новите "Нека вали", "Mi Amor" и "Всичко" (част 1 и 2), албумът рисува музикалния път на Мария Илиева и израстването ѝ като артист.
 
 
В тавата влизат и още #1 сингли като "Играя стилно", "I Like", и "Truly" с Keith Thompson. Сред бонус траковете са включени ремикси на топ диджеите Doncho, DiMO (BG) и Dexter. 
 
 
Всичко – най-доброто от Мария Илиева е в предварителна продажба от днес в MusicMall.bg. Първите 200 поръчани копия от албума ще бъдат с личен автограф от певицата. Издател и разпространител на албума е Вирджиния Рекърдс, продуцент - Стерео стая.

Свързани новини

Миро и Мария Илиева с първи дует

24.11.2023

Певицата ще обиколи 13 български града

03.10.2023

Броени дни до "Парк фест"!

18.09.2023

Началото е на 2 октомври във Видин

12.07.2023

Мария Илиева представя "Любов"

02.03.2022


flash