Иван Иванов – Vanski изгрява с дебютен сингъл - "Непознат" (видео)

В ролята на "непознатия" е Иван Иванов – Vanski, който едва на 18 години, вече има сериозни музикални постижения зад гърба си. 
 
През 2011 печели правото да представя страната ни на детската Евровизия в Ереван, Армения и се класира на 8-мо място. Младият изпълнител взима участие в предаванията "Големите надежди" и "Гласът на България" сезон 4, а през 2012 самият Adam Lambert забелязва безспорния му талант и споделя негово изпълнение в профила си в Twitter. 
 
 
"Непознат" е първият самостоятелен сингъл на Vanski. Музиката и аранжиментът на парчето са на Боян Христов, а текстът е дело на приятния екип от Боян Христов, Михаела Филева и Vanski. Видеото към песента режисирано от Люси Иларионов. Снимачният процес продължава 14 часа, за които екипът сменя 5 локации. Партньорката на Vanski в клипа е чаровната актриса Лина Роскин.
 
"Винаги съм искал да се занимавам точно с този стил музика. Всеки млад изпълнител си има свой любим певец и все още ми е трудно да повярвам, че именно моят любим изпълнител Любо Киров ми дава шанс да тръгна в посоката, която съм избрал. Радвам се, че успяхме да създадем заедно един смислен проект. Участието ми в написването на текста, както и безценната подкрепа на Михаела Филева и Боян Христов, правят парчето още по-специално за мен.", разказва Vanski. 

Свързани новини


Коментари


flash