Justin Bieber и Hailey Baldwin са сключили брак

Justin Bieber и Hailey Baldwin наистина са се оженили, въпреки, че отричат това. Според слуховете хитмейкърът и моделът са направили връзката си официална миналия месец, но 21-годишната хубавица отрече информацията.
 
Вездесъщите TMZ обаче се добраха до един от приятелите на Justin, Josh Mehl, който е бил свидетел на сватбата им на 13 септември, водена от пастор Jeffrey Quinn. Двойката е говорила с адвокати за предбрачно споразумение, но така и не са стигнали до черновата му до деня преди сватбата, което значи, че не е имало време той да бъде подписан. Justin и Hailey обаче не са направили постъпки за подписването и на следбрачно споразумение, защото 24-годишният изпълнител е толкова влюбен, че не чувства нужда да има такова, независимо, че на карта е заложено състоянието му от $250 милиона.
 
Двойката все още планира да направи една официална церемония, но тя ще е само демонстрация, защото пред закона те вече са съпрузи. Hailey беше отрекла преди, че е женена за Justin. В Instagram тя написа: "Разбирам откъде идват тези спекулации, но още не съм женена!" Собственият й чичо Alec Baldwin обаче я издаде ден по-късно, когато заяви, че сватбата вече е факт.

Свързани новини

#FreshNewMusic тази седмица

08.04.2022

#FreshNewMusic тази седмица

10.12.2021

Непознатите хобита на звездите

26.11.2021

Justin Bieber пак трогна всички

24.11.2021

#FreshNewMusc от последните дни

17.11.2021


flash