Орлин Павлов пуска новия си албум днес

Днес е денят на големия концерт "Още малко…" в Зала 1 на НДК, където за първи път ще звучат новите парчета на Орлин Павлов.
 
Ексклузивно гостите на събитието ще могат да се сдобият първи с новия албум на Орлин Павлов. Специалната компилация Още малко... носи емоционално послание към феновете и автограф от певеца. 
 
Дългоочакваният първи самостоятелен албум е резултат от много вдъхновяващи случки и емоции, събирани през годините и изляти в музика, за да бъдат споделени с феновете. В него са включени 21 трака - 9 чисто нови парчета с поп звучене и гарнирани с щипка джаз и фънк, клубни ремикси заредени с много настроение и познатите и любими хитове на певеца, някои от които с нови аранжименти. Дебютният албум носи името на едноименната песен "Още малко…" и по думите на Орлин е събрал още малко любов, още малко приятелство, още малко емоция, още малко от неговата музика.
 
Част от талантливите музиканти, които участват в създаването на албума, са Ангел Дюлгеров, Милен Кукошаров, Крум Георгиев, Ясен Козев, Борислав Бояджиев, Боян Христов. Специално участие има и джаз триото JP3 - Димитър Семов, Веселин Веселинов-Еко и Живко Петров, с песента "James Bond", създадена преди години. 
 
Една от големите изненади тази вечер в Зала 1 на НДК ще бъде новата съвместна песен на приятелското трио - Орлин Павлов, Владимир Ампов - Графа и Любо Киров, за която Орлин споделя: "Удоволствието "Приятели завинаги" да е в първия ми самостоятелен албум е огромно!". Тримата ще изпълнят парчето за първи път пред публика по време на големия концерт, който е и първи от турнето "Още малко...".
 
Орлин Павлов и Белослава обещават да представят песента "Всяка година по същото време" по-чувствено от всякога. А изпълнението на песента "Още малко" в акапела вариант с единствената по рода си вокална формация "Спектрум" няма да ви остави равнодушни. 
 
В концертът участие ще вземат още рапърът и певец Бобо, Мартин Ташев /тромпет и вокали/, Милен Кукошаров /пиано/, Васил Вутев /барабани/, Борислав Бояджиев – Борче /перкусии/, Владислав Мичев /тромбон/, Димитър Льолев /саксофон/, Георги Стойков /тромпет/, Евден Димитров /бас/, Волен Милчев /вокали/, Ангел Дюлгеров /китара/. Специална изненада за гостите на концерта е подготвил изключителния DJ Stephan Love.
 
От днес първият самостоятелен албум на Орлин Павлов излиза на пазара и ще бъде в продажба в разпространителската мрежа. Билетите за концерта "Още малко.." в Зала 1 на НДК могат да се закупят в мрежата на Eventim.bg.
 
Концертът в Зала 1 на НДК ще постави началото на национално турне на Орлин Павлов "Още малко...", което ще премине през Пловдив на 5 октомври в Драматичен театър, Бургас на 13 октомври в Държавната опера, Варна на 15 октомври във Фестивален и конгресен център и ще завърши на 20 октомври, на сцената в ДКС "Васил Левски" във Велико Търново.

Свързани новини

Тони и Орлин Павлов с дует

08.11.2021

Чуй най-новото от Орлин Павлов

17.09.2021

Орлин Павлов с нов клубен ремикс

21.05.2021

Музиканти с писмо до властите

05.03.2021

Орлин Павлов с ново видео

24.07.2020


flash