Търси в сайта...

Craig David и James Hype обединяват сили в новото парче "No Drama"

Английският продуцент и DJ James Hype разкри най-новия си сингъл, който следва хита от 2017 "More Than Friends". "No Drama" е хипнотична продукция, в която участва Craig David.
 
 
След като "More Than Friends" успя да генерира над 100 милиона преслушвания в Spotify, влезе в Топ 10 в класацията за сингли на Обединеното кралство и се превърна в саундтрака на миналогодишното лято, James Hype си спечели репутация на един от най-вълнуващите нови таланти на тази сцена. 
 
Craig David се радва на огромен успех след своето завръщане през 2016, натрупвайки стотици милиони преслушвания на албумите си The Time Is Now и Following My Intuition.
 
"Много съм щастлив да бъда част от тази песен," споделя Craig. ""No Drama" ми носи това усещане за лято и се вписа невероятно в моите партита на Ибиза тази година. James е толкова талантлив и беше страхотно да работя с него по този сингъл. Нямам търпение хората да го чуят!"
 
"Веднага след като направих тази мелодия, знаех, че Craig ще бъде идеалният избор за нея! Възползвах се от възможността и се свързах с него в Twitter, и две седмици по-късно вече бяхме в студиото и работихме заедно!" споделя Hype. "Тази мелодия символизира моите мечти, които са се превърнали в действителност. Не е за вярване, че вокалите в нея са на толкова легендарен артист. Нямам търпение парчето да излезе и да внесе в живота на хората положителни емоции!"  

Свързани новини

#FreshNewMusic от изминалата седмица

29.11.2021

Craig David ft. Yxng Banе - Magic

17.04.2018

Излезе новият албум на Craig David

26.01.2018

Craig David за своята "сродна душа"

11.01.2018

Craig David - "Heartline"

21.09.2017


flash