4Magic записват ново парче, DJ Dian Solo направи ремикс на "Тogether (Вечерай, Радо)"

Дебютната песен на 4Magic се превърна в тотален хит – след премиерата си, цели 18 седмици тя заемаше първото място в музикалната класация на България и все още продължава да е сред най-излъчваните български парчета в ефира. Това е и най-силната мотивация на момичетата, докато работят по новия си проект, отново заедно с румънския автор и музикален продуцент Monoir. 
 
След невероятния успех на "Together (Вечерай, Радо)", четирите момичета могат да се похвалят и с участия на някои от най-престижните музикални събития това лято – фестивала MTV Presents Varna Beach, турнето "България обича младите", организирано от Министерството на младежта и спорта и много други. 
 
Междувременно, хитът им "Тogether (Вечерай, Радо)" излиза в ремикс версия на известния български DJ Dian Solo, който споделя: "Дебютното парче на 4Magic се превърна за отрицателно време в тотален хит. Много ми харесва песента, затова и реших да направя неин ремикс. Беше си истинско предизвикателство и се надявам, че тази версия също ще се слуша много."

Свързани новини

"Вселена" на 4Magic вече и с ремикс

06.04.2020

4Magic с международна премиера

24.01.2020

4Magic бранят авторските права

22.11.2019

4Magic с игриво видео към "Вселена"

07.11.2019

4Magic - "Вселена"

31.10.2019

Коментари


flash