Финалистката от Х Фактор YOANA дебютира с "Да не спим" (видео)

Енергична, вечно усмихната, с великолепен тембър и очарователно присъствие, Йоана размахваше шарените си плитки на сцената на Х Фактор и без усилие спечели огромна подкрепа от журито и публиката, както и място на големия финал. След края на предаването Саня, в чийто отбор беше певицата, подписа договор с нея и в момента за кариерата на талантливото момиче се грижи екипът на "Вирджиния Рекърдс".
 
 
Дебютът на певицата е песен, написана от румънския композитор и музикален продуцент Monoir, който стои и зад тоталния хит в изпълнение на 4 Magic - "Together (Вечерай, Радо)".
 
"Йоана е много специална. Принципно внимателно подбирам артистите, с които работя, тъй като имам и собствен лейбъл. Йоана е вдъхновяващ артист със сериозен потенциал. Искрено ѝ желая успех", казва Monoir.
 
Парчето излиза и в българска, и в английска версия. Автор на българския текст е Любо Киров, който като член на журито в Х Фактор никога не е крил симпатиите си към Йоана, въпреки че тя не беше в неговия отбор.
 
"Цял живот очаквах този момент – да имам свой сингъл! Всичко започна още зимата, когато Саня ме прати в Румъния при Monoir. С влизането ми в студиото му, притеснението ми се изпари, веднага започнаха да валят идеи и магията се случи. Представете си емоциите, които изпитвах в този момент – Monoir прави песен за мен, Любо Киров пише текста, а Саня Армутлиева ме напътства във всеки мой ход. Ако има дума по-силна от благодаря, бих я казала точно на тези трима човека!", споделя YOANA.
 
В екипа от хора, замесени в проекта, се включва и Люси Иларионов, който режисира видеото към "Да не спим".

Свързани новини

YOANA представя новата си песен по Fresh

08.09.2020

YOANA и "Нямат любов"

04.09.2020

Хитът на младата Yoana вече на английски

05.09.2019

Yoana - "Fiesta"

18.07.2019

YOANA с английска версия на "Да не спим"

25.09.2018

Коментари


flash