Boyzone и Ed Sheeran пишат заедно най-новия сингъл на групата “Because” (видео)

В очакване на последния албум на групата Thank You & Goodnight, който излиза на 16-ти ноември, Boyzone ни споделят водещия сингъл "Because". Съавтори на песента са Ed Sheeran, Amy Wadge, John Shanks и Ronan Keating. Ed е дългогодишен приятел на Ronan Keating и е пял на сватбата му през 2015.
 
 
Продуцирана от John Shanks (Take That, Westlife), "Because" е прочувствена и драматична песен, която представя Boyzone в най-добрата им светлина. Заразителният припев я превръща в перфектната песен за добро настроение през лятото. 
 
Режисираното от Mike Baldwin (The Vamps, Olly Murs) официално видео към сингъла подчертава ведрата му атмосфера. То комбинира сцени от изпълнения на Ronan, Keith, Mikey и Shane, докато пеят песента на караоке, с такива, в които празничното усещане е подчертано с клипове на фенове на групата от цял свят, които пеят хващащата мелодия. 
 
В последния за групата запис, освен Ed Sheeran, Boyzone си партнират с още един специален гост в лицето на Gary Barlow за песента "Love". Продуценти на албума са Toby Scott от Xenomania, John Shanks (Take That, Westlife), младите шведски майстори на хитове Goldfingers и Steve Soloman (James Arthur, Jason Mraz).
 
Албумът Thank You & Goodnight на Boyzone ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International.

Свързани новини

Ед Шийрън с еко-модна колекция

11.07.2022

Топ 10 на най-слушаните през 2021

20.06.2022

Ед Шийрън с нов лайв албум

01.06.2022

Звездните бебета са тук!

20.05.2022

Ед Шийрън в колаборация с Lil Baby

26.04.2022


flash