Търси в сайта...

Deep Zone Project издадоха денс версия на "Облаче ле, бяло"

Денс версия на популярната българска песен "Облаче ле, бяло" издадоха музикантите от Deep Zone Project, информира avtora.com. Песента е част от проекта им "Нови версии на златни БГ песни", който цели да възроди някои от емблематичните български музикални произведения, като ги модернизира със съвременен звук и аранжимент, запазвайки оригиналността и посланието им. 
 
 
В рамките на проекта през последните 12 години групата е възродила 25 български песни. "Някои от по-младите поколения чуват тези песни за първи път в новите им варианти (после откриват и оригиналите) и така се запознават с едно много ценно музикално наследство, което са ни оставили куп български изпълнители, музиканти, композитори, текстописци и продуценти. В някои от ремиксите участват и оригиналните изпълнители и се получва нещо като музикален мост във времето" – разказват от Deep Zone Project. 
 
Музикантите планират скоро да пуснат подобен проект, но със световни класики. Проектът е озаглавен "Music Legends – Remixed" и в него ще присъстват модерни клубни версии на хитове на Майкъл Джексън, Роби Уилямс, AC/DC, Guns N' Roses и много други. Първата песен от този проект вече e факт и това е класиката на Крис Айзък "Wicked Game".
 
Групата продължава да издава и авторски произведения, като много скоро ще излезе и написаният от тях официален химн на световното първенство по художествена гимнастика "Златните момичета". Първенството ще се проведе от 10-ти до 16-ти септември в София.

Свързани новини

Първото БГ видео, изцяло направено с ИИ

11.04.2024

DEEP ZONE Project отвъд океана

02.11.2023

DEEP ZONE Project в нова колаборация

29.06.2023

Deep Zone Project с нов летен хит

18.05.2023

Етно и електроника от DJ Dian Solo

28.10.2021


flash