Jess Glynne обяви предстоящия си нов албум Always In Between

Jess Glynne обяви бляскавия си нов албум Always In Between, който ще излезе на 21-ви септември. 
 
Минаха 3 години откакто Jess Glynne пусна дебютния си албум I Cry When I Laugh. Продавайки над 2 милиона копия в целия свят и включвайки хитовете "Hold My Hand", "Take Me Home" и "Don’t Be So Hard On Yourself", записът доказа Jess като една от най-важните британски поп звезди и страхотен текстописец. 
 
Харесвана заради своите лични, но и универсално приложими теми, Jess се свързва с милиони хора в целия свят, демонстрирайки несравнимата си способност да казва истината, която младите жени искат да чуят - за любов, стремежи и мечти, която може и да е горчива, но ще ги накара да се усмихнат. Тези теми са засегнати в Always In Between.
 
 
Always In Between представя Jess, която е на спиращо дъха пътешествие към себеприемане, след новооткритата си слава, разбито сърце и добре познатото напрежение от писането на втори албум. Резултатът е триумф, който улавя същността на това, както е да си 28-годишна жена през 2018, опитвайки се да балансира реалността с всичко това, което искаш да бъдеш. Няма съмнение, че Always In Between ще привлече много хора с магията си, след като Jess подаде ръката си, предлагайки любов, приятелство и хармония на всички, които я слушат.
 
 
Jess ще представи албума си Always In Between с внушително турне във Великобритания и Ирландия през ноември. То ще започне в Глазгоу на 15-ти и ще премине през всички големи британски градове, включително и Лондон в O2 на 20-ти. 
 
Албумът Always In Between на Jess Glynne ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International.

Свързани новини

Топ 20 на най-слушаните певици на века

12.10.2021

Jess Glynne и Jax Jones - "One Touch"

18.06.2019

Jess Glynne и Jax Jones с нов сингъл

29.05.2019

Jess Glynne - "No One"

22.02.2019

Jess Glynne - "All I Am"

20.08.2018


flash