Търси в сайта...

Charli XCX представи две нови парчета - "Focus" и "No Angel" (аудио)

Charli XCX пусна две нови песни - "Focus" и "No Angel", продължение на вдъхновеното от трап музиката "5 In The Morning", което излезе миналия месец. 
 
 
"Focus" е продуцирано от дългогодишния сътрудник на Charli A.G. Cook, заедно с Jack и Coke, и направи дебюта си на фестивала FORM в Аризона през май. "No Angel" е продуцирано от Invisible Men (ZAYN, Iggy Azalea) с допълнителна продукция от SOPHIE. Подобреният музикален подход на Charli е предпоставка за една вълнуваща година за високо оценената поп звезда, която ще издаде още нова музика през идните месеци. От излизането си, парчето "5 In The Morning" влезе в плейлисти в целия свят, и натрупа над 6 милиона слушания само за няколко седмици. 
 
 
Съчетавайки свободен стил с популярна музика, XCX взема участие с вокалите си в редица парчета през последните няколко месеца, и си намира място сред най-търсените певици на световната поп сцена. Наскоро тя беше включена в "Girls" на Rita Ora заедно с Cardi B и Bebe Rexha, "Bitches" на Tove Lo заедно с Alma, Icona Pop и Elliphant, както и "Moonlight" на Xan, последното от които излезе миналата седмица. 

Свързани новини

Charli XCX - "Cross You Out"

20.08.2019

Charli XCX с наелектризиращо видео

22.07.2019

Charli XCX пусна сингъла “1999”

05.10.2018

Charli XCX - "5 In The Morning"

04.06.2018

Rita Ora - "Girls"

11.05.2018

Коментари


flash