Charli XCX представи новото си парче "5 In The Morning" (аудио)

Певицата и поп иноватор Charli XCX представи чисто новото си парче "5 in the Morning".
 
 
Написан от XCX заедно с Nat Dunn (Marshmello & Anne-Marie "Friends) и Cleo Tighe (Jess Glynne), сингълът е с вдъхновена от трап музиката продукция от Invisible Men (ZAYN, Iggy Azalea). Charli XCX работи усилено в студиото през последните няколко месеца, резултатът от което ще бъде представен през лятото със серия от издания. В момента певицата е подгряваща на Taylor Swift за световното ѝ турне "Reputation", заедно с Camilla Cabello, и ще има изпълнение на стадиона Wembley на 22-ри и 23-ти юни. 
 
По време на забележителната си кариера, Charli XCX получи одобрението на критиците в целия свят не само заради музикалния си подход с поглед към бъдещето, но и за свежия си предприемачески дух, който ѝ носи успех на световната поп сцена. След като вече има кариера на видео режисьор, певица, текстописец, радио водеща и шеф на звукозаписен лейбъл, нищо не може да спре 26-годишната британка. 
 
Певицата ще пренесе концерта си "Pop 2" във Великобритания от Америка на 19-ти юни във Village Underground в Лондон. Шоуто, което беше разпродадено за минути, ще бъде първото изпълнение на Charli в Лондон след концерта ѝ "Number 1 Angel" в Jazz Café в Лондон миналата година.

Свързани новини

Ново от Сам Смит и Charli XCX

26.10.2023

Tiësto и Charli XCX с горещо видео

16.08.2022

#FreshNewMusic тази седмица

04.02.2022

Тoп 10 на най-слушаните в TikTok

15.12.2021

#FreshNewMusc от последните дни

17.11.2021


flash