Clean Bandit с нов сингъл с участието на Demi Lovato - "Solo"

Британското трио Clean Bandit представи новия си сингъл "Solo" с участието на Demi Lovato.
 
 
"Solo" бележи увереното завръщане на групата и е продължение на платинения емоционален хит от октомври миналата година "I Miss You". Clean Bandit обединяват усилия с Demi Lovato, чийто вокали имат всичко необходимо да превърнат парчето в горещ летен хит. Написана от Jack Patterson и Grace Chatto, заедно с Fred Gibson (Charli XCX, MØ) и Camille Purcell (Stormzy, Dua Lipa), песента следва сюжет, представящ  любов и признателност към самия себе си. 
 
Grace Chatto споделя: "Да си тръгнеш от човека, когото обичаш толкова много може да бъде ужасно болезнено, но да намериш себе си отново е нещо красиво, ако откриеш уединението по правилен начин. Грижата за себе си е като изкуство и ние се опитахме да представим това по забавен начин. Първият път, в който срещнахме Demi, беше по FaceTime, ако искайте вярвайте! Тя записваше в Алабама, а ние – в Лондон, и записахме песента по този начин – през океана! Когато най-накрая се видяхме на живо, за да заснемем видеото, беше много хубаво. Тя е толкова мила и за мен беше удоволствие да работя с нея." 
 
Clean Bandit ще вземат участия на редица фестивали това лято, включително Capital’s Summertime Ball на 9-ти юни. В момента групата работи по втория си студиен албум.

Свързани новини

Нов сингъл от Clean Bandit

25.10.2022

#FreshNewMusic тази седмица

25.07.2022

#FreshNewMusic през изминалата седмица

25.03.2022

Demi Lovato пусна клипа към Melon Cake

24.08.2021

Demi Lovato започва отначало

17.03.2021


flash