Jennifer Lopez няма да отслабне, за да угоди на критиците

Jennifer Lopez отказва да се вслушва в критиците, които й казват, че трябва да отслабне.
 
48-годишната актриса и певица, и майка на 10-годишните близнаци Emme и Max с бивщия си съпруг Marc Anthony разкри, че още от началото на кариерата си е била съветвана "да отслабне с някое килце", за да се отърве от извивките на фигурата си, но е отказала да се вслушва в тези съвети, защото е била горда от начина, по който е изглеждала.
 
"Изобщо не ме притесняваха случайните подмятания. Но започнаха да идват и от хора в индустрията. Непрекъснато ми повтаряха "Заслабни малко", "Направи това или онова", припомня си тя. "Накрая толкова ми писна, че им казах "Това е начинът, по който съм оформена. Това съм аз!" Когато растях, всички около мен бяха оформени така и за мен всички те бяха красиви. Не виждах какво лошо има да изглеждаш така. И все още не виждам!"
 
Звездата, която има връзка с Alex Rodriguez, отдава способността си да е толкова позитивна по отношение на тялото си на своето семейство: "Мама и баба ми го набиха в главата от малка - "Това сме ние и това е красиво". Баща ми обичаше тялото на майка ми - всички мъже в семейството ми обичаха телата на жените си. На това да си закръглен или да не си 180 см. никога не се е гледало като на недостатък - всъщност е било повод за радост. Така че по-късно, когато представих себе си пред света, не съм се опитвала да изпращам послание - просто бях себе си."

Свързани новини

Почетоха Джей Ло

06.06.2022

Бенифър в предбрачна треска

27.04.2022

Тайната е разкрита!

14.04.2022

Отново заедно - дотук добре. А сега?

15.02.2022

Дженифър Лопес не е била по-щастлива

03.02.2022


flash