Channing Tatum и Jenna Dewan се развеждат

Channing Tatum и Jenna Dewan се разделят след почти девет години брак. Двойката обяви официално тъжните новини малко преди празниците със нарочно съобщение.
 
То гласи: "Здравей, свят! Имаме нещо да ви кажем. Странно е, че се налага да говорим за тези неща пред всички, но това е следствие от живота, който сме си избрали, за който сме и много благодарни. Направихме взаимния избор да се разделим. Влюбихме се преди много години и изживяхме магическо любовно пътешествие заедно. Абсолютно нищо не се е променило в това колко се обичаме, но любовта е красиво приключение, което сега ни отвежда в различни пътеки. Няма тайни или непочтени случки, които да са предизвикали нашето решение – просто двама най-добри приятели осъзнават, че е време да си дадат пространство и да живеят живота си по възможно най-удовлетворяващия начин. Все още сме семейство и винаги ще бъдем любящи родители на Everly. Благодарим ви предварително за уважаването на личното пространство на семейството ни. Изпращаме ви любов."
 
Звездите, които са на 37 години, имат едно дете – Everly. Те се срещнаха през 2006 по време на снимките на филма "Step Up" и се ожениха през 2009. 

Свързани новини

Сериал по "Клуб "Първа съпруга"

23.04.2018

Време ли е за Indiana Jones - жена?

18.04.2018

77 премиери на Master of Art

13.04.2018

Затварят плажа от едноименния филм

29.03.2018

Любовта е по-силна от магията

27.03.2018

Коментари


flash