G-Eazy представи клипа на "Sober" с участието на Charlie Puth (видео)

G-Eazy и Charlie Puth представиха видеото към новата си песен, озаглавена "Sober". Песента е трети официален сингъл от новия албум на G-Eazy, The Beautiful & Damned. Видеото е режисирано от носителя на Grammy, BET и MTV Video, Colin Tilley. 
 
 
Междувременно актуалният сингъл на G-Eazy "Him & I" в партньорство с Halsey се изкачи на върха на класацията на Billboard "Mainstream Top 40". Четвъртият студиен албум на звездата беше сертифициарн от RIAA с платинен сертификат на продажби, стана номер едно в Billboard Топ 200 и има до момента над 500 милиона даунлоад/стрийминг в платформите по целия свят. 
The Beautiful & Damned деюбтира още в чартовете на Billboard "Топ R&B" и "Хип хоп албуми" като пилотният сингъл от проекта - "No Limit" feat. A$AP Rocky и Cardi B. - също е с платинен статус на продажби. 
 
Миналата седмица приключи северноамериканското турне на G-Eazy с концерти в Торонто, Атлантик сити, Вашингтон, Бостън и специално шоу в Радио Сити Мюзик Хол в Ню Йорк с подгряващи изпълнители Trippie Red, Phora и Anthony Russo. 

Свързани новини

Нов албум от Чарли наесен

15.07.2022

Чарли Пут за болката от раздялата

04.05.2022

Чарли Пут за живота в TikTok

26.01.2022

Шест горещи музикални премиери

21.01.2022

Най-добрите музикални премиери

24.09.2021


flash