Geri Horner: Spice Girls са като брак

Geri Horner казва, че да бъдеш в Spice Girls е все едно да си в брачни отношения.
 
45-годишната изпълнителка се вълнува за събирането с останалите от групата – Emma Bunton, Mel B., Mel C и Victoria Beckham, и оприличи близостта им с това, което хората имат, когато са в интимна връзка. "Като брак е. Събрахме се, когато бяхме на по 20 години, Emma беше на 18. Оттогава минаха 20 години. Да имаш такава връзка и да я поддържаш, значи да имаш отношение и да изпитваш принадлежност", казва тя.
 
Geri се надява това, което планират, да се хареса и на "новата генерация". В скорошно интервю тя сподели: "Говорим за събиране. Искаме да направим нещо за нашите фенове и за новата генерация. Оглеждаме всички възможности, които имаме. Брилянтно е. Събираме се заедно в стаята и си казваме "Да, нека направим нещо." Всички сме заети, имаме деца и различни кариери, затова да се съберем всички в една стая беше страхотно. Черпих ги шоколадови браунита, които сама направих. Има нещо прекрасна в това да правиш храна и да събираш хората заедно."
 
Източник наскоро разкри, че Spice Girls планират да пет на концерти и отделни шоута. "Като се имат предвид семейните им ситуации, да се ангажираш със световно турне е трудна задача. Когато се събраха заедно този месец да обсъдят събирането си, голямото турне беше отхвърлено като идея от мнозинството", казва той. "Но това да пеят заедно определено не беше отхвърлено, така че идеята за няколко големи представления в различни градове предизвика най-голям интерес. Това обаче е само един аспект на завръщането им. Телевизионно шоу е техният по-вероятен приоритет в краткосрочен план."

Свързани новини

Групата се завръща, но не на сцената

28.08.2023

Виктория Бекъм пак запя

26.07.2023

Момичетата ще са на път през 2023

15.03.2022

Spice Girls преиздават първия си албум

02.09.2021

Бивша "спайска" вдигна сватба

15.07.2021


flash