Рапърът DMX попадна зад решетките

Американски рапър и актьор DMX, който призна пред съда вината си за неплащане на данъци в размер на 1,7 милиона долара, е вкаран в ареста за нарушаване на условията за освобождаване под гаранция, информира bgnes.com. 
 
Рапърът, чието истинско име е Earl Simmons, бе освободен под гаранция миналата година, при условие, че ще се лекува от наркозависимост. Разрешено му беше да напуска клиниката, но до него да има постоянно лекар. DMX е нарушил тези правила, напускайки медицинската институция. Свидетели го видели в един от баровете в Сейнт Луис, щата Мисури, да пие алкохол. Впоследствие в кръвта на DMX са открити следи и от наркотични вещества. В резултат на това, съдия Jed Rakoff го изпрати зад решетките до обявяване на присъдата. 
 
47-годишният рапър, който призна вината си, е застрашен от присъда до пет години затвор, три години под контрола на правоохранителните органи след освобождаването, както и глоба от 100 000 долара. Той ще трябва да плати и 1,7 милиона долара данъци, които дължи на държавата. 

Свързани новини

DMX се бори за живота си

05.04.2021

DMX е приет в болница

10.02.2016

DMX пристига в България

07.11.2013


flash