Justin Timberlake се завръща с четвърти студиен албум, виж трейлъра (видео)

Десеткратният носител на Грами Justin Timberlake се завръща с четвърти студиен албум – Man Of The Woods, на 2-ри февруари. 
 
 
В петък, 5-ти януари, е премиерата на пилотния сингъл "Filthy" и видеото към него. Съавтори и музикални копродуценти на "Filthy" са Timberlake, Timbaland, и Danja, a принос за текстовете на част от парчетата имат и James Fauntleroy и Larrance Dopson.  
 
Man Of The Woods е един от най-амбициозните проекти на Justin по отношение както на музика, така и на текстове. Парчетата в албума са комбинация от традиционен американски рок и са повлияни от звученето на популярни съвременни изпълнители - The Neptunes, Timbaland, Chris Stapleton и Alicia Keys, които са гост-изпълнители в албума. С албума Justin разказва лични истории, вдъхновени от сина му, съпругата му и пътешествието му от Мемфис до мястото, където се намира днес.
 
Цветното, футуристично видео към пилотния сингъл "Filthy" е режисирано от многократния носител на награди Mark Romanek, с който изпълнителят работи за втори път. В танцувалното видео Timberlake е модерен изобретател, представящ най-новото си творение пред света. 
 
След парчето "Filthy" и преди премиерата на албума Man Of The Woods, Timberlake ще пусне още три музикални видеоклипа, всеки със свой уникален стил и цветове и създаден от различен режисьор. Те ще излизат всяка седмица от 18-ти януари до премиерата на албума. Два дни по-късно, на 4-ти февруари, Timberlake ще взриви сцената като хедлайнър на полувремето на Супербоул.

Свързани новини

Timbaland се завръща с нещо интересно

01.09.2023

И Джъстин продаде правата си

30.05.2022

Непознатите хобита на звездите

26.11.2021

Излиза филм за разголването на Janet

02.11.2021

Любовта победи: 7 звездни двойки

13.07.2021


flash