Louis Tomlinson усеща натиска на соло кариерата

Louis Tomlinson призна, че е под по-голям натиск сега, когато е соло музикант, отколкото преди, когато е обикалял света с One Direction.
 
 
Изпълнителят се превърна в световноизвестна звезда по времето, прекарано в момчешката банда. И макар да се наслаждава на креативната свобода да прави каквото поиска, докато групата си е дала неопределена почивка, все още среща трудности заради репутацията, която са имали като група.
 
"Мисля, че има повече натиск. С 1D вдигнахме летвата доста високо и сега има определени очаквания, но мисля, че това е, което движи всички ни, така че този натиск е от полза на всички ни", казва той пред BBC 2. Освен натиска, Louis признава, че има голяма разлика между това да си в банда и да си соло изпълнител, разкривайки предимства и недостатъци: "Разбира се, различно е, когато работиш сам. Има моменти, в които ти се иска да споделиш тежестта  - примерно при интервюта. Вълнуващо е, но определено се усеща, когато си сам и да има кой да сподели натоварването помага, особено на път. От креативна гледна точка обаче е по-лесно да кажеш "ето, това съм аз", вместо "ето, това сме ние", в което да успееш да свържеш 4 или 5 различни вкуса и гледни точки."
 
Междувременно Louis, чийто дебютен соло албум ще излезе в началото на 2018, призна, че се е фокусирал изцяло върху музиката и дори любумият футбол е отстъпил на заден план: "Написах много песни и трябва да дам 110% от себе си на онова, което искам да бъда като изпълнител. Трябва да направя това както трябва, преди да се впусна в каквото и да е друго. Щастлив съм от звученето на записите ми и от продукцията. Вълнуващо е да включвам повече китара и живи елементи. Концептуално, всичко е свързано с рутината, минавайки през едни и същи дни. Някои дни са забавни, други не толкова."

Свързани новини

Бъбреци тормозят звездата

28.08.2023

Луи Томлинсън с концерт у нас

14.10.2022

One Direction отбелязаха своя юбилей

28.07.2020

Liam Payne е готов за One Direction

27.09.2019

Чуй нещо ново от Louis Tomlinson

10.09.2019


flash