Charlie Sheen в нова съдебна битка

Ловът на секс хищници в Холивуд продължава с пълна сила, пише cinefish.bg. Сред най-новите му жертви е Charlie Sheen. Според National Enquirer той е изнасилил актьора Corey Haim, когато последният е бил 13-годишен. Разбира се, публикацията изкара от равновесие Sheen, който моментално заведе дело за клевета.
 
Изданието цитира бившия актьор Dominick Brascia, на когото починалия преди седем години Haim бил разказал за ужасното преживяване. То се случило през 1986 по време на снимките на общия им филм "Лукас". За адвокатите на звездата от "Двама мъже и половина" обаче в това няма и капка истина. Те твърдят, че Dylan Howard, главният редактор на Enquirer, е публикувал историята, за да си отмъсти на Sheen, който отказал да сподели първо с него новината за своя ХИВ-статус. 
 
Издателите на таблоида обаче не са никак притеснени и са готови за зрелищна битка. Те твърдят, че разполагат с доказателства, които нямат търпение да изложат в съда. Освен това твърдят, че имат "десетки други източници", които могат да потвърдят изнасилването. 

Свързани новини

Чарли Шийн на 55

03.09.2020

Чарли Шийн е обратно в играта

31.01.2019

Charlie Sheen в клипа към "Drug Addicts"

09.07.2018

Charlie Sheen на съд за излагане на ХИВ

26.06.2017


flash