Camila Cabello завърши дебютния си солов албум

Camila Cabello завърши соловия си албум. 20-годишната певица дълго време работеше по дебютния The Hurting. The Healing. The Loving, откакто напусна Fifth Harmony през декември 2016. Почти година по-късно тя най-накрая се чувства готова да представи новия си проект.
 
В акаунта си в Twitter във вторник, брюнетката казва: "Първият ми албум е готов и пеперудите в стомаха ми го знаят."
Не се знае много за албума, но Camila призна, че се е обърнала към приятелката си Taylor Swift за съвет, докато го записва, и дори й е пуснала някои от парчетата: "Когато за първи път влязох в студиото й пуснах куп песни. Тя ги изслуша, каза, че са много яки и ми даде ценни съвети."
 
Camila разчита на изпълнителката на "Bad Blood" - която е имала връзки с Harry Styles, Calvin Harris и Tom Hiddleston - не само за музикални съвети, но и за съвети за срещи. "Усещам, че помежду ни има една честност, която ни позволява да сме искрени една с друга, можем просто да бъдем момичета, говорещи за сърдечните си трепети. Страхотно е", обяснява Cabello.
 
Camila все още не е обявила датата на излизане на The Hurting. The Healing. The Loving, но се очаква това да се случи в началото на 2018 и тя няма търпение феновете и да чуят "истинския й глас". Американо-кубинската красавица казва: "Да правя собствена музика сега, с истинския си глас – мога да говоря за това, което съм, а голяма част от това са културата и семейството ми… Сега по-добре мога да представлявам останалите латино хора, защото го правя от собствената си позиция."

Свързани новини

Нов хит от горещата латина

04.04.2024

#FreshNewMusic тази седмица

29.07.2022

#FreshNewMusic тази седмица

08.04.2022

Камила и Ед Шийрън заедно за Украйна

21.03.2022

Камила Кабейо тийзна новата си песен

08.02.2022


flash