Чуй "Home" на Bebe Rexha от саундтрака на "Bright" (аудио)

Atlantic Records разкриха "Home" от Bright: The Album, официално придружаващия саундтрак към предстоящия филм на Netflix "Bright", с участието на Will Smith и Joel Edgerton. Най-новият сингъл от албума от несравнимото трио Machine Gun Kelly, X Ambassadors и Bebe Rexha вече е онлайн. Bright: The Album ще бъде наличен навсякъде от 13-ти декември.
 
 
"Написах моята част от песента в деня, в който разбрах за смъртта на Chester Bennington", казва Machine Gun Kelly за песента. "Оригиналните куплети бяха малко по-мрачни, поради произхода на текстовете ми, затова ги пренаписах и записах 13 пъти преди да получим това, което искаме. Bebe и X Ambassadors ме накараха да настръхна, когато се включиха накрая на песента, изглежда, че сме я записали от едно и също емоционално място. Домът може да бъде всичко - човек, мечта, бягство, каквото и да е, всички искаме дом." 
 
"Да бъдеш част от този филм е огромна чест", споделя Sam Harris от X Ambassadors. "Винаги съм харесвал David Ayer откакто гледах "End of Watch", а Will Smith и Joel Edgerton са фантастични в този филм. За мен домът е чувство - става въпрос за това, да откриеш мир в самия себе си сред хаоса в света около теб. Място, на което да се чувстваш в безопасност. Беше много забавно да работим с MGK и Bebe, които са невероятно талантливи. MGK ми каза, че е написал 13 различни версии за парчето, и за мен е чест да участвам в нещо, за което той е работил толкова усърдно." "Беше невероятно да си партнирам с толкова страхотни артисти и да бъда част от толкова вълнуващ проект", добави Bebe Rexha.  
 
 
"Home" излиза след дебюта на траклиста на саундтрака и първите две парчета от него - "World Gone Mad" на Bastille и "Darkside" на Ty Dolla $ign & Future (Feat. Kiiara), като двете парчета натрупаха над 7 милиона слушания през първите няколко дни от излизането си.
 
 
Следващото излизане ще бъде на песента "Broken People" от екипа на Logic и Rag’n’Bone Man в четвъртък, 30-ти ноември с придружаващо я видео, създадено от създателите на логото на "Bright". 
 
Bright: The Album включва траклист на оригиналната музика с колекция от големи артисти: A$AP Rocky, alt-J, Bastille, Bebe Rexha, Camila Cabello, DRAM, Future, Grey, Kiiara, Lil Uzi Vert, Logic, Machine Gun Kelly, Marshmello, Meek Mill, Migos, Neil Young, Portugal. The Man, Rag’n’Bone Man, Sam Hunt, Snoop Dogg, Steve Aoki, Tom Morello, Ty Dolla $ign, X Ambassadors и YG. 
 
За "Bright":
Екшънът с участието на Will Smith, Joel Edgerton, Noomi Rapace, Edgar Ramirez и Lucy Fry ще бъде пуснат в Netflix на 22-ри декември. Със сюжет, представящ алтернативен свят в днешни дни, този екшън филм е режисиран от David Ayer ("Suicide Squad", "End Of Watch", и сценарист на "Training Day") и проследява историята на двама полицаи от различни светове. Ward, човек (Will Smith), и Jakoby, орк (Joel Edgerton), се впускат в нощно патрулиране, което ще промени бъдещето на света, който познават. Борейки се с различията помежду си и с яростната атака на враговете си, те трябва да работят заедно, за да защитят смъртоносна забравена реликва, която в грешните ръце може да унищожи всичко. 
 
Саундтракът Bright: The Album ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International.

Свързани новини

Меган Фокс пак отмени годежа си

21.03.2024

Machine Gun Kelly с признание

22.02.2024

Терапията за двойки явно помага!

24.07.2023

Певицата пострада по време на концерт

21.06.2023

Ново начало за Биби Рекса

17.02.2023


flash