Александър Байчев включи Ваня Джаферович в последния си проект (видео)

Четвъртото самостоятелно парче на Александър Байчев от "Гласът на България" вече е онлайн. Песента "Само моя си" разказва за търсенето на истинската любов – изпепеляваща и вечна. Текстът е написан от Елена Брусарска, чиито лирики докосват душевността на слушателите по необикновен начин. Музиката е дело на Александър, а аранжиментът - на Християн Иванов.
 
 
В настоящия проект се включва и футболистът Ваня Джаферович. Той не просто участва във видеото, а е натоварен с изпълнението на част от текста. Съпругата му Евгения също се включва в работния процес, гримирайки участниците във видеото. Режисьор е Алекс Борназ, а оператори - Петър Симов и Робърт Уау. 
 
Александър Байчев завършва Националната музикална академия "Панчо Владигеров" в класа на Алис Боварян, специалност "Поп и джаз пеене". Зад гърба си има над 40 награди от национални и международни конкурси. Той е и един от вокалите в момчешката банда "Групата", която изгря на музикалната сцена през 2007 и остави запомнящ се албум след себе си.
 
През 2011 Александър бе сред финалистите в телевизионния формат "Гласът на България", а през миналата бе участник и в нашумялата продукция "Пееш или лъжеш". От 2010 преподава активно пеене, а една от последните му роли е на лектор в НМУ  "Любомир Пипков". 

Свързани новини



flash