David Guetta пусна "Dirty Sexy Money" с Afrojack, Charli XCX и French Montana (аудио)

Вече с два летни хита зад себе си, френският продуцент се завръща с последното си парче "Dirty Sexy Money", резултат от сътрудничеството му с продуцента Afrojack и включва вокалите на британската певица и текстописец Charli XCX, както и French Montana. 
 
 
"Dirty Sexy Money" направи премиерата си по време на изпълнението на Guetta на Amsterdam Music Festival с гост участието на Afrojack. Guetta прекарва много време в Холандия напоследък, и в свободното си време между записите в студиото си в Амстердам, той се запознава с работата на холандския нео-поп артист Selwyn Senatori, което води до създаването на уникалната обложка на парчето. 
 
Selwyn споделя: "David и аз се срещнахме чрез продуцента Giorgio Tuinfort. Поканих го в студиото си и идеята за общ проект се появи, тъй като той беше много впечатлен от това, което видя там. Аз приложих съвременното си изкуство в песента, чрез силни и ясни форми, и суров характер. Резултатът е смесица от поп, съвременна музика, ретро и моето собствено влияние, което си пасва перфектно в смесицата от стиловете на David, Afrojack, Charli XCX и French Montana в парчето." 
 
Наскоро David обяви турне за началото на новата година, с което ще посети Европа в Германия, Полша, Швейцария, Франция и други.

Свързани новини

Charli XCX пусна сингъла “1999”

05.10.2018

David Guetta издаде своя нов албум 7

20.09.2018

Jason Derulo с нов сингъл

24.08.2018

David Guetta разкри траклиста на 7

24.08.2018

Книгата за рекорди на Гинес за 2019

22.08.2018

Коментари


flash