Група Нова Музика с първи сингъл - "Има Смисъл" (видео)

"Да продуцирам млади и талантливи български изпълнители за мен е кауза, която означава много. Аз вярвам в приемствеността между поколенията в музиката и затова реших да подкрепя Нова Музика и да стана техен продуцент" - с тези думи изпълнителят Любо Киров обяви решението си да стане музикален продуцент на Нова Музика.
 
Песента на Нова Музика се казва "Има Смисъл" и е по текст, написан от друго популярно име в българския шоубизнес – Михаела Филева, която сподели: "За мен е много голяма радост да работя с такива креативни изпълнители и вярвам, че тяхната кариера тепърва ще се развива. С удоволствие написах текста на "Има Смисъл", защото вярвам, че българската музикална сцена има нужда от позитивни, млади и талантливи хора като тях".
 
 
Музиката и аранжимента на песента са на Боян Христов, написал десетки хитове като "Нека Вали" на Мария Илиева и "Знам" на Любо Киров. Сингълът е мастериран в Съединените Щати при специалисти, които работят с Pitbull, Flo Rida, John Mayer и Fifth Harmony. За видеото на сингъла се погрижи Люси Иларионов, а оператор е Георги Марков. 
 
"Ние сме изключително щастливи и поласкани от факта, че изпълнител като Любо Киров повярва в нас и реши да работим заедно. Това за нас означава много и най-вече ни доказва, че има смисъл да се занимаваме с това, което обичаме", споделят младите изпълнители. 
 
"Българската музикална сцена в момента има нужда от група, която да прави качествена поп музика. Затова съм убеден, че хората ще се влюбят в Нова Музика", заключи Любо Киров. 

Свързани новини

Царската внучка се нарича Ona Mafalda

05.06.2023

Музикалните премиери, които очакваме

12.01.2023

Ново от YVA ft. Молец: "Chet Baker"

16.12.2022

Ново от Матео: "Метаморфоза"

14.09.2022

Шест горещи музикални премиери

21.01.2022


flash