Bruno Mars и Zendaya в клипа към "Versace On The Floor" (видео)

Bruno Mars обедини усилията си с певицата и актриса Zendaya за издаването на дългоочакваното видео към сингъла "Versace On The Floor", който е със златен статус от RIAA. В режисирания от Bruno Mars и Cameron Duddy видеоклип участват Mars и Zendaya, облечени - естествено! - с дрехи на Versace. 
 
 
Напоследък Bruno Mars стана известен с това, че е единственият изпълнител за изминалата година, който има два четворно платинени сингъла ("24K Magic" и "That’s What I Like") от един албум, посрещнатия с адмирации и два пъти платинен "24K Magic".
 
Третият студиен албум на Bruno Mars 24K Magic наскоро получи 2 платинени сертификации за продажби и преслушвания, надхвърлящи 2 милиона. В допълнение, първите два сингъла "24K Magic" и "That’s What I Like" са получили платинено отличие четири пъти, с продажби и излъчвания над 4 милиона пъти за всеки от тях. Освен това, Mars е първият изпълнител, чийто две песни ("That's What I Like" и "Uptown Funk") са се задържали повече от 24 седмици в Топ 5 на Hot 100. Също така той е единственият изпълнител за последната година с четворно платинени сингли от един албум.
 
Албумът на Bruno Mars 24K Magic е на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International.

Свързани новини

Роля, но не каква да е

08.12.2021

Поредна победа за Swift

23.11.2021

Justin Bieber с най-много MTV номинации

13.08.2021

Bruno Mars с уникален рекорд

02.06.2021

Bruno Mars и Anderson Paak са Silk Sonic

05.03.2021


flash