Madonna изтегли от търг двете си скандални писма

Madonna спечели делото срещу аукционната къща Gotta Have It и успя да извоюва изтеглянето на свои лични предмети от провеждащия се днес търг, пише bgnes.com. На търга с меморабилия, наред с други вещи, трябваше да бъде предложено и писмо, адресирано до Madonna от рапъра Tupac Shakur, в което той излага причините за решението да се раздели с нея. 
 
Писмо е с дата януари 1995, а неговата начална цена бе 100 000 долара. Писмото е написано на затвора, където по това време Shakur излежава присъда за сексуално насилие. Новината за романса между двамата бе крита в продължение на много години и едва през 2015 певицата призна, че се е срещала с Tupac почти до убийството му през 1996. 
 
"Можеш ли да разбереш това? Да бъдеш видяна с чернокож мъж няма да застраши по никакъв начин кариерата ти. По-скоро ще те накара да изглеждаш по-отворена и вълнуваща", пише Shakur и коментира изявление на Madonna по онова време, в което звездата е заявила, че e "приключила с опитите си да реабилитира всеки рапър или бейзболна звезда", визирайки и предишни свои афери. Думи, които се оказват особено болезнени за рапъра и той пожелава да прекрати романса си с нея, макар да й обещава приятелството и подкрепата си. 
 
Сред 20-те премахнати вещи от списъка с предмети за наддаване бе и още едно писмо, което разбуни духовете. Този път автор бе самата Madonna, а адресатът - неизвестно лице с инициал "J". В писмената си кореспонденция от 90-те Madonna нарича актрисата Sharon Stone и колежката си Whitney Houston "невероятно посредствени". "Толкова разочароващо е да чета, че Whitney Houston има музикалната кариера, която на мен ми се искаше да имам, а Sharon Stone - филмовата кариера, която никога няма да бъде моя… Но не защото искам да бъда като тези жени - по-скоро бих умряла, та те са толкова ужасяващо посредствени, а защото те винаги са сочени за пример за добродетели или нещо от този сорт, а всъщност са се възползвали от моя успех. Сигурно така са се чувствали чернокожите, когато Elvis е станал известен", изразява Madonna гнева си. 
 
Sharon Stone обаче отказа да държи певицата отговорна за думите й. Във фейсбук тя написа, че са приятелки с Madonna, допълвайки: "Обичам те и те обожавам; няма да ползволя да ме насъскват срещу теб с долнопробно ровене в личните ни вещи."

Свързани новини

Мадона издаде best of колекция

27.06.2022

Мадона пуска нов албум с ремикси

05.05.2022

Поп кралицата пак е сингъл

27.04.2022

Нов ремикс на "Frozen"

02.03.2022

Мадона режисира филм за себе си

17.02.2022


flash