Pavell & Venci Venc’ празнуват златен албум

Продажбите на дебютния албум на Pavell & Venci Venc’, SETAABRAT, на физически носител и в дигиталните платформи достигнаха златен статус шест месеца след премиерата му. 
 
Артистите получиха специален плакет със златна плоча от БАМП (Българска асоциация на музикалните продуценти) само два дни преди връчването на Годишните музикални награди 2017, за които дуото е с общо 8 номинации в 5 категории, включително и в категорията "БГ Албум". 
 
Албумът SETAABRAT съдържа 18 песни и включва някои от най-големите хитове на изпълнителите като едноименният сингъл "SETAABRAT", "Вдигам Level" с участието на Кристиан Костов, "Единствената" с участието на Моисей, "Момичето от квартала", "MUTE" и други. 
 
 
Последните 12 месеца бяха изключително успешни за дуета – три #1 сингъла в еърплей чарта на България, над 20 милиона гледания в YouTube и стотици клубни участия и концерти. Pavell & Venci Venc’ дебютираха и като водещи в предаването "Гласът на България", което приключи преди дни. Тези дни момчетата ще тръгнат и на турне, на което освен хитовете от албума ще изпълнят и най-новата си колаборация с братята Пламен и Иво, и DARA – "Няма да си тръгнеш с друг", както и новото си парче "Само по татуси".
 
Двамата са и сред малкото български артисти, поканени за участие в грандиозното първо издание на MTV Presents Varna Beach на 15 юли.

Свързани новини

Pavell & Venci Venc' - "Havana"

14.05.2018

Pavell & Venci Venc’ - "Fake Profile"

22.03.2018

"Листата падат" оглави Spotify

31.10.2017

Михаела Маринова - "Листата падат"

16.10.2017

Пламен и Иво, Pavell&Venci Venc' с дует

24.07.2017

Коментари


flash