Rita Ora се завръща с дългоочаквано ново парче с Ed Sheeran

Звездите наистина се подреждат за новия сингъл на Rita Ora “Your Song", който певицата представя заедно с Ed Sheeran и Steve Mac на 26 май. Парчето е перфектният поп романс, който въздейства дълбоко на слушателите, а Rita чувствено споделя как животът и мечтите ни могат да се трансформират само за една нощ. 
 
""Your Song" съдържа всичко, което искам да изразя: песента е позитивна и придава усещането, че си на върха, че всичко се нарежда, а моят живот е в точно такъв момент.", обяснява изпълнителката. "Хареса ми да работя с Ed и Steve; беше невероятно да успеем да вдъхнем живот към идеята с едни от най-талантливите текстописци в момента. С Ed сме приятели от тийнейджърските си години, беше страхотно да работя с него за този сингъл, определено креативността ни си пасва."
 
 

 @teddysphotos

A post shared by Rita Ora (@ritaora) on

 
Миналата седмица певицата публикува видео в Instagram профила си, загатваща проекта си, и то се превърна в най-гледаното в платформата, което е показателно за това колко развълнувани са феновете й за новата музика, която прави.
 
 

Let the rehearsals commence - #26.05.2017 @iamkaj

A post shared by Rita Ora (@ritaora) on

 
“Your Song" е първият сингъл от предстоящия албум на Rita Ora, който очакваме към края на годината. "Исках феновете ми наистина да чуят гласа ми. Записах първия си албум на 19. Започнах цялото това на 25, и толкова много неща се промениха в личен и професионален план, които ми помогнаха да се развия като артист." 
 
Кариерата й извън музиката също претърпя невероятно развитие последните години. Тя се доказа като ментор в The Voice по BBC, съдия в The X Factor и водещ в America’s Next Top Model по VH1. Певицата участва в трилогията "Петдесет нюанса сиво", и наскоро приключи работата си по филма "Wondewell". Освен това Rita Ora създаде 15 успешни колекции за Adidas, стана посланик на марката за грим Rimmel и дизайнер на Tezenis. Засега звездата ясно доказа, че с каквото и да се заеме, успява. 

Свързани новини

Изненада от звездата с албански произход

09.08.2022

Топ 20 на най-слушаните певици на века

12.10.2021

Горещите музикални премиери тази седмица

05.07.2021

Рита Ора с нова тръпка

28.04.2021

Rita Ora и Imanbek с общ албум

12.02.2021


flash